Veliki plišani meda - igračka koja budi uspomene.

Plišane mede: 5 razloga zašto vam je potreban jedan ili dva!

Ukoliko ste u potrazi za plišanim medom, nastavite da čitate – ukoliko niste, nastavite da čitate svakako i daćemo vam dragocen uvid, obećavamo! Bilo da ste u vezi ili ne, istini za volju svima je potrebna mekana, umiljata stvar u životu da nam pravi društvo.
U ovom članku pričaćemo o 5 razloga zašto plišane mede pokazuju ljubav i naklonost mnogo bolje od drugih poklona – čak I čokolade! Takođe, moja je odgovornost da vas upozorim da možda završite ovaj članak sa dva medvedića – jednim kojim ćete častiti sebe i drugim kojim ćete iznenaditi voljenu osobu!

5 razloga za kupovinu plišanog mede


1. Plišane mede su vanvremenski način da se podeli ljubav

Od samog početka plišane mede su bile veoma popularan izbor kada je u pitanju odabir poklona za voljenu osobu i izgleda kao da se ovaj trend neće u skorije vreme menjati.
Plišane mede stvaraju vezu koja nam pomaže u teškim situacijama na način na koje druge igračke jednostavno ne mogu. One nam pomažu da pokažemo emocije i osećanja koje ne možemo podeliti ni sa kim drugim, stvaraju osećaj komfora i sigurnosti, a poznati su i po tome što nam pomažu da se dobro odmorimo noću - činjenica koju su potvrdili i deca i odrasli!

2. Plišane mede podsećaju vašu voljenu osobu na vas

Svaki put kada prođu pored svog plišanog mede, vaše drage osobe setiće se vas, mamići im osmeh na licu svaki put kada ih zagrle. Oni su najbolja zamena za zagrljaje u vašem odsustvu, posebno kada dodate jedinstven i personalizovan detalj uz medu.

3. Plišane mede drže posebne uspomene

Možda se pitate šta je to tako posebno kod plišanih meda? Jedna reč – uspomene! Plišane mede imaju sposobnost da zadrže uspomene godinama i da nas podećaju na posebne ljude i trenutke, bilo da su se ona dogodila juče ili su zacrtana u sećanju.

4. Plišane mede će vas uvek saslušati i biće tu za vas

Nije nikakva tajna da smo mi socijalna bića i da se bez društva osećamo malo potišteno. Iako plišane mede ne mogu u potpunosti da zamene društvenu ulogu koju drugi ljudi imaju u našim životima, odlični su u ublažavanju osećaja usamljenosti. U nekim prilikama mogu nam i pomoću da se izlečimo od traume. Plus, kao što možete da zamislite i sami, sjajni su slušaoci!

5. Vi i vaš meda ćete pripadati jedno drugom od trenutka kada se sretnete

Na kraju, ali ne i manje važno, naši medvedići, osim što su baršunasti, umiljati i ekstremno slatki, pružaju nostalgičan podsetnik na bezuslovnu ljubav. Tu da nas podsete na vrednost jednostavnih stvari – svakodnevnih stvari. Plišani Meda je ultimativni meda da jednostavno bude tu – ne da reši neki konkretan problem, već da podseti vas i vaše najmilije da imaju ljubav, podršku i brigu koja nam je svima neophodna.

Šta Vam je potrebno?

Vaša korpa